Voorwoord
     
   Wie zijn wij
     
   Wat spelen we
     
   Steuncomité
 "Het Kwartet"
     
   Speelkalender
     
   Boekingen
     
   Onze partners
     
   Contacteer ons
     
   Weet u dat..
     
   Home
     
Weet u dat
 
 
..."Picasso, striptease van een genie" in het najaar 2010 de kaap van de 100 voorstellingen bereikt. Niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Peking, New York en Washington kon men genieten van deze wondermooie voorstelling. Wie deze prachtprestatie van Jef Demedts nog wil bekijken, kan dit nog in oktober, november 2010. Zie rubriek "speelkalender".
 
... er momenteel onderhandelingen lopen om ook "Jouw Hand in mijn Hand" te gaan spelen in New York en Washington. Als het lukt steken we in januari 2011 weer de plas over.
 
... Frank Van Laecke druk aan het schrijven is aan "Memoires van een seriemoordenaar". De try outs zijn voorzien voor april - mei 2011.
 
...Filip Vanluchene, schrijver van "Picasso, striptease van een genie" werd bekroond met de Taalunie Toneelschrijfprijs. Een dikke proficiat Filip. Vanaf september 2009 hernemen we "Picasso" en wordt het nog gespeeld op verschillende plaatsen in Vlaanderen.
 
...de eerste 26 afleveringen van "Merlina", de zeer geliefde VRT-jeugdreeks waarin Paul Ricour meespeelde, nu op dvd te bekijken is. Niet minder dan 762 minuten kijkplezier nu zowat overal te koop.
 
...Jef Demedts in 2008, 50 jaar op de planken staat. Een unieke gelegenheid om hem nog eens te komen bewonderen in onze 2 producties "Jouw Hand in mijn Hand" en "Picasso, striptease van een genie" en hem te bedanken met een extra applausje na de voorstelling.
 
…"Jouw Hand in mijn Hand" tijdens het seizoen 2003-2004 in Wallonië en Brussel werd opgevoerd in het Frans onder de titel "Ta main dans la mienne"? De acteurs waren Michel Piccoli en Nathasha Parry. Ze speelden onder regie van Peter Brook. Deze productie van het "Théâtre des Bouffes du Nord" werd buiten Frankrijk ook nog met veel succes gespeeld in Zwitserland, Italië en Engeland.
 
...ARNO zei in een interview met Humo dat het mooiste stuk dat hij de laatste jaren gezien had, "Ta main dans la mienne" was. Hij is steeds welkom om nog eens te komen genieten van de nederlandstalige versie.
 
...de eerste 24 afleveringen van de populaire jeugdserie "Postbus X" nu op dvd te bekijken zijn en zowat overal te koop.
 
..."Confidenties van een seriemoordenaar" ook als boek te verkrijgen is, uitgegeven door Uitgeverij Van Halewyck. Het is te koop in de boekhandel aan 15 euro.